Rosita Quintana

Portrait Rosita Quintana
Színésznő - Mexico
Születés 16. augusztus 1925 a Buenos Aires, Argentina

Mini-Biography:
Rosita Quintana was born on August 16, 1925 in Buenos Aires, Argentina. She is Színésznő, known for Susana (1951), Rosita Quintana's first movie on record is from 1951. Her last motion picture on file dates from 1951.
Életrajz (német): eigentlich Trinidad Rosa Quintana Muñoz, Schauspielerin und Sängerin, vor allem im mexikanischen Kino tätig.

Rosita Quintana Filmográfia [Auszug]
1951: [] Susana (Színész), Rendező Luis Buñuel, a Fernando Soler, Victor Manuel Mendoza,

. 1

Disclaimer
- Auf Grund eventuell ungeklärter Ansprüche eines eventuellen Inhabers von Rechten an einem eventuell vorliegenden Photo oder aus einem anderen Bild durch Bildbearbeitung auf dieses Portraits von Rosita Quintana als Portrait zugeschnittenen Bildes ist eine Wiedergabe des Portraits von Rosita Quintana bis zu einer Klärung der Rechtslage für dieses Bild nicht möglich.
A fenti információk nem teljes, de hogy az információt adatbázisunkban idején utolsó frissítés. Minden adat kutatott a legjobb tudásom és meggyőződésem, jogi követelések eredő hibás vagy hiányzó információk megjelenítése kifejezetten elutasítják. Mivel a jelenlegi ítélkezési gyakorlat az egyes országokban tehető felelőssé személy, amely a címeket, amelyeknek tartalma vagy büntető terjedt tovább is utalhat ilyen tartalmak és oldalak, ha nem tartalmazza egyértelműen ilyen felelősséget. A linkek alatt már kutatott a legjobb tudása és hite szerint, de nem tudjuk elfogadni semmilyen módon tartalmáért ezen oldalak és linkek már minden felelősséget. Mi biztosítja ezt a magyarázatot értelemszerűen minden országban és minden nyelven. Amennyiben külön jelölés, idézetek a rendes törvény, idézőjel a forrás hozzá. A szerzői jogok ilyen idézetek nem a szerzők. - Rosita Quintana - Biography KinoTV Movie Database Check Page Rank Pagerank Anzeige