Mikhail Orlov

Mikhail Orlov

Portrait Mikhail Orlov, Archiv KinoTVSzínész - Russia
Születés 5. február 1923 a Moskva
Halálozás 22. november 2005 a Moskva

Mini-Biography:
Mikhail Orlov was born on Februar 5, 1923 in Moskva. He was a Russian Színész, known for Skazka o Tsare Saltane (1966), Mikhail Orlov's first movie on record is from 1966. Mikhail Orlov died on November 22, 2005 in Moskva. His last motion picture on file dates from 1966.

FilmográfiaFilmográfia [Auszug]
1966: Skazka o Tsare Saltane (Színész), Rendező Aleksandr Ptushko, a , , ,

Disclaimer
- Auf Grund eventuell ungeklärter Ansprüche eines eventuellen Inhabers von Rechten an einem eventuell vorliegenden Photo oder aus einem anderen Bild durch Bildbearbeitung auf dieses Portraits von Mikhail Orlov als Portrait zugeschnittenen Bildes ist eine Wiedergabe des Portraits von Mikhail Orlov bis zu einer Klärung der Rechtslage für dieses Bild nicht möglich.
A fenti információk nem teljes, de hogy az információt adatbázisunkban idején utolsó frissítés. Minden adat kutatott a legjobb tudásom és meggyőződésem, jogi követelések eredő hibás vagy hiányzó információk megjelenítése kifejezetten elutasítják. Mivel a jelenlegi ítélkezési gyakorlat az egyes országokban tehető felelőssé személy, amely a címeket, amelyeknek tartalma vagy büntető terjedt tovább is utalhat ilyen tartalmak és oldalak, ha nem tartalmazza egyértelműen ilyen felelősséget. A linkek alatt már kutatott a legjobb tudása és hite szerint, de nem tudjuk elfogadni semmilyen módon tartalmáért ezen oldalak és linkek már minden felelősséget. Mi biztosítja ezt a magyarázatot értelemszerűen minden országban és minden nyelven. Amennyiben külön jelölés, idézetek a rendes törvény, idézőjel a forrás hozzá. A szerzői jogok ilyen idézetek nem a szerzők. - Mikhail Orlov - KinoTV
Mikhail Orlov - KinoTV updated Tue 20. Mar. 2018