Scherben

Rendező: Lupu Pick, Németország, 1921

Németország, 1921
Plakatmotiv Scherben, © Rex-Film GmbH., Berlin


Színész és a csapat

Gyártó Rex-Film GmbH., Berlin
Producer Lupu Pick
Rendező Lupu Pick
Forgatókönyv Carl Mayer
Lupu Pick
Operatőr Lupu Pick
Színész Hermine Strassmann-Witt [Seine Frau]
Werner Krauss [Bahnwärter]
Paul Otto [Der Inspektor]
Edith Posca [Die Tochter]

Technikai információk
Kategória: Játékfilm
Technikai információk Formátum: 35 mm - Ratio: 1:1,33 - fekete-fehér film,Lenght: 62 minutes, 1356 méter, 5 cselekmények
Hangrendszer: silent
Bemutató: 27. május 1921 in Berlin, Mozartsaal & U.T. Kurfürstendamm

General Information

Scherben is a motion picture produced in the year 1921 as a Németország production. The Film was directed by Lupu Pick, with Hermine Strassmann-Witt, Werner Krauss, Paul Otto, Edith Posca, in the leading parts. We have currently no synopsis of this picture on file; There are no reviews of Scherben available.

Irodalom Kinemathek # 13, 3. Jahrgang Februar 1965
- Deutsche Spielfilme von den Anfängen bis 1933, hg von Günther Dahlke und Günther Karl, Berlin 1988, pg 54f

Referenzen zum Film in anderen Datenbanken:

    Unter anderem wurde der Film bei folgenden Filmfestivals aufgeführt:

    Disclaimer
    A fenti információk nem teljes, de hogy az információt adatbázisunkban idején utolsó frissítés. Minden adat kutatott a legjobb tudásom és meggyőződésem, jogi követelések eredő hibás vagy hiányzó információk megjelenítése kifejezetten elutasítják. Mivel a jelenlegi ítélkezési gyakorlat az egyes országokban tehető felelőssé személy, amely a címeket, amelyeknek tartalma vagy büntető terjedt tovább is utalhat ilyen tartalmak és oldalak, ha nem tartalmazza egyértelműen ilyen felelősséget. A linkek alatt már kutatott a legjobb tudása és hite szerint, de nem tudjuk elfogadni semmilyen módon tartalmáért ezen oldalak és linkek már minden felelősséget. Mi biztosítja ezt a magyarázatot értelemszerűen minden országban és minden nyelven. Amennyiben külön jelölés, idézetek a rendes törvény, idézőjel a forrás hozzá. A szerzői jogok ilyen idézetek nem a szerzők. - Scherben (1921) - KinoTV Movie Database (M)