Sumjerki zhenskoj dushi

Rendező: Jevgenij Bauer, Russia , 1913

Russia , 1913
Szenenphoto aus Sumjerki zhenskoj dushi, © Khanzhonkov & Co, Pathé Frères, Moskau


Színész és a csapat

Gyártó Aleksandr Khanzhonkov & Co [(as Кинофабрик]
Pathé Frères, Moskau [(as Кинофабрик]
Producer Aleksandr Khanzhonkov
Rendező Jevgenij Bauer
Forgatókönyv V Demert
Operatőr Nikolaj Kozlovskij
Látványtervező Jevgenij Bauer
Színész Nina Chernova [Vera Dubovskaja]
Nina Chernova [Prince Dolskij]
V Demert [Maksim Petrov]
Aleksandr Brjanskij

Technikai információk
Kategória: Játékfilm
Technikai információk Formátum: 35 mm - Ratio: 1:1,33 - fekete-fehér film,Lenght: 48 minutes, 1195 méter, 4 cselekmények
Hangrendszer: silent
Bemutató: 26. november 1913 in Russland
Vorhandene Kopien: Kopien des Films sind erhalten
Szenenphoto aus Sumjerki zhenskoj dushi, © Khanzhonkov & Co, Pathé Frères, Moskau

General Information

Sumjerki zhenskoj dushi is a motion picture produced in the year 1913 as a Russia production. The Film was directed by Jevgenij Bauer, with Nina Chernova, , V Demert, Aleksandr Brjanskij, in the leading parts. We have currently no synopsis of this picture on file; There are no reviews of Sumjerki zhenskoj dushi available.

Referenzen zum Film in anderen Datenbanken:

Disclaimer
A fenti információk nem teljes, de hogy az információt adatbázisunkban idején utolsó frissítés. Minden adat kutatott a legjobb tudásom és meggyőződésem, jogi követelések eredő hibás vagy hiányzó információk megjelenítése kifejezetten elutasítják. Mivel a jelenlegi ítélkezési gyakorlat az egyes országokban tehető felelőssé személy, amely a címeket, amelyeknek tartalma vagy büntető terjedt tovább is utalhat ilyen tartalmak és oldalak, ha nem tartalmazza egyértelműen ilyen felelősséget. A linkek alatt már kutatott a legjobb tudása és hite szerint, de nem tudjuk elfogadni semmilyen módon tartalmáért ezen oldalak és linkek már minden felelősséget. Mi biztosítja ezt a magyarázatot értelemszerűen minden országban és minden nyelven. Amennyiben külön jelölés, idézetek a rendes törvény, idézőjel a forrás hozzá. A szerzői jogok ilyen idézetek nem a szerzők. - Sumjerki zhenskoj dushi (1913) - KinoTV Movie Database (M)