KinoTV - TV-Filmtip

Georges Melies - Reise zum Mond Eine Vorschau auf interessante Filme, die in den nächsten Tagen in Programmen deutsch-sprachiger TV-Stationen zu sehen sind.
Wir empfehlen in der Regel nur Filme, die ohne Werbe-Unterbrechungen ausgestrahlt werden und die wir nach unseren Kriterien für sehenswert halten. Dies können Klassiker der Filmgeschichte sein, aber auch Filme, die kaum gezeigt werden und aus anderen Gründen Aufmerksamkeit verdienen.
Soweit uns bekannt, geben wir auch die Alters-Empfehlung der Freiwilligen Selbstkontrolle der deutschen Filmindustrie (FSK) an.

TV - Filmtips für heute
Monday, 18. January 2021

TV - Filmtips für morgen
Tuesday, 19. January 2021

TV - Filmtips für Wednesday, 20. January 2021

Disclaimer
A fenti információk nem teljes, de hogy az információt adatbázisunkban idején utolsó frissítés. Minden adat kutatott a legjobb tudásom és meggyőződésem, jogi követelések eredő hibás vagy hiányzó információk megjelenítése kifejezetten elutasítják. Mivel a jelenlegi ítélkezési gyakorlat az egyes országokban tehető felelőssé személy, amely a címeket, amelyeknek tartalma vagy büntető terjedt tovább is utalhat ilyen tartalmak és oldalak, ha nem tartalmazza egyértelműen ilyen felelősséget. A linkek alatt már kutatott a legjobb tudása és hite szerint, de nem tudjuk elfogadni semmilyen módon tartalmáért ezen oldalak és linkek már minden felelősséget. Mi biztosítja ezt a magyarázatot értelemszerűen minden országban és minden nyelven. Amennyiben külön jelölés, idézetek a rendes törvény, idézőjel a forrás hozzá. A szerzői jogok ilyen idézetek nem a szerzők. - KinoTV-Tips Monday, 18. January 2021